MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zakwas do wypieku chleba powinien być dokarmiany na ok. 12...
fot. materiały wydawnictwa Purple Book/ fot. Najka Photography

Najlepszy przepis na chleb żytni na zakwasie, który smakuje jak z najlepszej piekarni. Wypróbuj przepis na chleb z „Domowej piekarni”

Paweł Płaczek

Zakwas do wypieku chleba powinien być dokarmiany na ok. 12 godzin wcześniej. Paweł Płaczek radzi, by upiec chleb w garnku żeliwnym lub rzymskim.

Zobacz również

Ktoś próbował okraść Annę Lewandowską! "Wskoczyłam na niego"

Ktoś próbował okraść Annę Lewandowską! "Wskoczyłam na niego"

Nowi lektorzy i ceremoniarze w Archidiecezji Białostockiej

Nowi lektorzy i ceremoniarze w Archidiecezji Białostockiej

Polecamy

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

Uczulenie na truskawki zauważysz na skórze i na... języku. Tak je rozpoznasz

Uczulenie na truskawki zauważysz na skórze i na... języku. Tak je rozpoznasz

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach