MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Skórka tego warzywa jest jak najbardziej jadalna, ale...
fot. pixabay.com

Obierasz skórki owoców i warzyw? Wcale nie musisz tego robić! Zobacz rośliny, które z powodzeniem zjesz w całości

Bakłażan

Skórka tego warzywa jest jak najbardziej jadalna, ale dopiero po ugotowaniu lub upieczeniu. Panierowane plasterki bakłażana? Zostawiamy skórkę, nie tylko poprawi smak, ale pozwoli też zachować spójność smażonych plastrów. Faszerowany bakłażan? Również zostawiamy skórkę. Jedynie w przypadku dań, takich jak baba ganoush powinniśmy obrać bakłażany ze skórki.

Zobacz również

Fenomen Klimontowa. Futbolistki zapisały się już w historii Pucharu Tymbarku [FOTO]

Fenomen Klimontowa. Futbolistki zapisały się już w historii Pucharu Tymbarku [FOTO]

Chica wykryła przemycane papierosy

Chica wykryła przemycane papierosy

Polecamy

Ryż na mleku z truskawkami. Idealny na pożywne śniadanie lub deser

Ryż na mleku z truskawkami. Idealny na pożywne śniadanie lub deser

Latarnik Wyborczy – aplikacja, którą warto poznać przed wyborami

Latarnik Wyborczy – aplikacja, którą warto poznać przed wyborami

Taylor Swift, Pearl Jam, Mark Knopfler, Myrath. Recenzje nowości płytowych

Taylor Swift, Pearl Jam, Mark Knopfler, Myrath. Recenzje nowości płytowych