MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Fasola i inne rośliny strączkowe do idealny dodatek do dań,...
fot. ROMAN ODINTSOV / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jaja i rośliny strączkowe

Fasola i inne rośliny strączkowe do idealny dodatek do dań, w których brakuje błonnika pokarmowego, są także świetnym źródłem białka. Sprawia to, że dani z ich dodatkiem są bardziej sycące. Dodatkowo dostarczają wielonienasyconych kwasów tłuszczowych oraz licznych witamin i składników mineralnych. Można dodać je do omletu lub tortilli.

Zobacz również

Remonty i korki w Krakowie. Barska się zmienia w drogę do hotelu i inne nowe remonty

Remonty i korki w Krakowie. Barska się zmienia w drogę do hotelu i inne nowe remonty

Zaprezentowano kalendarz kobiecych turniejów tenisowych na rok 2025. Będą zmiany!

Zaprezentowano kalendarz kobiecych turniejów tenisowych na rok 2025. Będą zmiany!

Polecamy

Takie zapisy przestaną być błędami ortograficznymi. RJP zmienia zasady ortografii

Takie zapisy przestaną być błędami ortograficznymi. RJP zmienia zasady ortografii

10 najtańszych miejsc na wakacje. Nie zgadniesz, który kraj wygrał!

10 najtańszych miejsc na wakacje. Nie zgadniesz, który kraj wygrał!

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka